MORGAN HERITAGE ( THE WHOLE FAMILY)


Morgan Heritage TICKETS HERE

Morgan heritage
Morgan Heritage, nu hoog in de charts (Billboard) met de hit “Nothing to give about”, is meer dan alleen een legendarische reggae band. Ze zijn een revolutie, een familie en een groep van 5 onafhankelijke artiesten met een muzikale missie.

Morgan Heritage staat voor de absolute top in hedendaagse rootsreggae. Niet omdat ze de bekendste telgen zijn van reggae-legende Denroy Morgan maar vooral als meest gevraagde reggae-act ter wereld.

De groep bestaat uit vocalist/keyboard Una Morgan, vocalist Peter Morgan, keyboard/vocalist Roy ”Gramps” Morgan, rhythm guitarist ”Lukes” Morgan en percussionist ”Mr. Mojo Morgan.

Morgan Heritage promoot hun 7de-album; ”With full Circle”. Het album bestaat uit meer dan alleen muziek, het is de sound van Jamaican Dancehall, New Yorkse Hip-hop, Engelse pop en Californische punk-rock, alles samengevoegd tot een uitstekend, welklinkend geheel.

De familie Morgan is één van de meest geliefde families in de reggae. De familieleden wordt ook wel liefkozend “Reggae Royalty” genoemd. Dit voorjaar brachten Una, Gramps, Jahpetes, Lukes en Mr. Mojo hun achtste studio-album uit. ‘Mission in Progress’ is hun meest agressief klinkende dusver; geen wonder, na twee rondes door Amerika met de Warped-tour.
Na bijkans 7 jaar gaat de family weer als geheel on tour.

Dit mag je niet missen!!!

ZATERDAG 21 JULY 2012
MORGAN HERITAGE LIVE ON STAGE ( DE COMPLETE FAMILIE)
+AFTERPARTY
DOORS OPEN: 20.00 UUR
SHOW STARTS :21.00 UUR
KAARTEN : 30 EURO VVK.BILLBOARD-PLATO-VELVET-RICHARDSHOES-REGGAEHOLLAND.COM
TICKET LINK

,