Home

Events

THE WAILERS

  • Date: July 19, 2019
  • Location: VICTORIE | ALKMAAR
  • Venue: THE WAILERS
  •  Buy Tickets

Deze band heeft natuurlijk helemaal geen introductie nodig, maar we vertellen er zo graag over. De legendarische band achter Bob Marley is verantwoordelijk voor nummers als ‘Could You Be Loved’, ‘Jammin’ en “Buffalo Soldier” en verkocht met Marley wereldwijd meer dan 100 miljoen albums.

The Wailers was oorspronkelijk de naam van de band van zangers Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh, maar nadat deze in 1974 uit elkaar was gevallen ging Marley solo verder. De nieuwe band werd Bob Marley & The Wailers, met de broers Aston ‘Family Man’ en Carly Barrett op bas en drums. Geïnspireerd door Rastafari en met bakken aan zonnige energie en engagement bleef deze de band reggae-klassiekers maken zoals miljoenen fans over de hele wereld ze nu kennen.

Na het overlijden van Marley bleef The Wailers onder leiding van Family Man muziek maken, zoals hij beloofd had aan Bob. En als een ode aan zijn eveneens overleden broer Carly, zit nu Aston Barrot Jr. achter het drumstel. Dit jonge powerhouse heeft zijn skills duidelijk van zijn oom geërfd. Als leadzanger brengt de band Josh Barrett mee die met al het talent en respect voor Marley en zijn boodschap en lifestyle de nummers tot leven brengt. Verder is ook gitarist Donald Kinsey erbij, die al sinds 1976 bij The Wailers speelt.

Met deze combinatie van oude legendes en jong talent uit de familie kan je zeker zijn van een heerlijke zomeravond kwaliteitsreggae in het teken van The King of Reggae, met vele hits!

Tijdschema 
19.00 Deur open + DJ Rocktailtwinz
20.00 Support
21.00 The Wailers
22.30 DJ Rocktailtwinz
Tijden onder voorbehoud

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com