Home

Events

KENNY.B @ PAARD

  • Date: June 19, 2015
  • Location: PAARD V TROJE | DEN HAAG
  • Venue: KENNY.B & BAND
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREEAANVANG20:00U

Bekijk het Facebook-event

Nederlands is geen makkelijke taal voor muziekteksten, maar Kenny B jongleert met verve met intonaties en klanken en maakt daarmee van de Hollandse tongval een liefdestaal. Zijn hits klonken in Suriname al door de speakers van iedere bar en auto en nu komt hij met zijn Nederlandstalige reggae naar Den Haag.

Van het leger tot Top Notch
Al sinds zijn achtste zingt Kenny B. Lange tijd voerde hij de band ‘Fransisco’ aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse Leger, ‘Mofo’. Toen hij op zijn 28e naar Nederland kwam, kwam zijn muzikale carrière pas echt op gang. Top Notch baas Kees de Koning was ook onder de indruk van de invalshoeken van Kenny’s teksten, de themathiek in de liedjes en de enorme ‘catchyness’.

Gloednieuwe single ‘Parijs’
Kenny B’s liedjes zijn zowel een tribute aan Suriname als aan Nederland: de twee plekken op de wereld waar hij zich het meest thuis voelt. Hoewel… volgens zijn laatste single ‘Parijs’ kan hij het ook prima vinden met Frankrijk. Ilse DeLange is al fan en ook Giel Beelen ontving de zanger met open armen. Als dat geen mooie zomer wordt…

WEBSITE PAARD VAN TROJE-DENHAAG

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com