Home

Events

JOHNNY OSBOURNE + OMAR PERRY @ VK CONCERTS BRUSSEL BELGIUM

  • Date: December 12, 2015
  • Location: VK BRUSSEL | BRUSSEL
  • Venue: JOHNNY OSBOURNE
  •  Buy Tickets

banner

fb_event_button

johnny osbourne

Johnny Osbourne

Johnny Osbourne (°1948) is een populaire Jamaciaanse reggae- en dancehallartiest, die sinds de late jaren ’70 grote internationale faam geniet. Zijn album “Truths and Rights” groeide uit tot echte klassieker binnen de roots reggae. Maar Osbourne is waarschijnlijk nog het best gekend voor dancehall hits als “Buddy Bye”, “Ice Cream Love” en “Water Pumping” uit het midden van de jaren ’80. Na een comeback op het Garance Reggae festival in 2012, is Osbourne nu opnieuw op pad over de Europese wegen.

Omar Perry

Omar Perry, geboren in 1968 in Kingston (Jamaica), is de zoon van reggae-legende Lee “Scratch” Perry. Hij groeide op in de “Black Ark” studio van zijn vader, waar bekende artiesten als Max Romeo, Junior Murvin en Bob Marley and the Wailers vaak geziene gasten waren. Het stond met andere woorden in de sterren geschreven dat Omar Perry in de voetsporen van zijn vader zou treden, maar hiervoor moest hij wel zijn eigen weg vinden. En of dat gelukt is; in 2015 presenteert Omar Perry zijn vierde solo-album, “Be Cool”, geproduced door het duo Sly & Robbie. “Be Cool” is een kort en krachtig album, gevuld met sterke instrumentals en Omars herkenbare krachtige stem.

Irie Nation

Dj Ludo = Dé promotor van reggae in Wallonië en ver daarbuiten, Resident van Uhuru Festival en speelde al op alle bekende Reggae-parties in binnen en buitenland. Sinds 6 jaar brengen ze muziek vanuit Gambia naar België. Irie Nation Sound speelt een selecties van reggae en dancehall.

flyer jo

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com