Home

Events

ISRAEL VIBRATION live in ANNABEL Rotterdam, august 11th 2016

  • Date: August 11, 2016
  • Time:07:00
  • Location: POPPODIUM ANNABEL | ROTTERDAM
  • Venue: ISRAEL VIBRATION
  •  Buy Tickets
iv banner
Evenement: Israel Vibration @ Annabel
Locatie: Annabel
Datum: 11 aug. 2016
Tijd: 19:00 – 23:00

Op 11 augustus kleurt de Main Stage van ANNABEL weer rood, geel, groen .

iSRAEL

Grootste rootsreggaeformatie aller tijden
Bomboclat! Israel Vibration, één van de grootste rootsreggaeformatie aller tijden. Het trio vond elkaar door een gedeelde passie voor het rastafari-geloof en reggaemuziek. Sindsdien heeft Israel Vibration zich onsterfelijk gemaakt met massive tunes, heavy rhythms en positive vibrations. Voor het leven getekend weten de Jamaicanen al skankend op krukken hun spirituele boodschap aan het publiek over te brengen. Jah Bless!

Ontstaan van klassiekers
De formatie ontstond in 1978 toen de door polio gevelde muzikanten elkaar ontmoetten in een rehabilitatiecentrum. Met strijdlustige culturele thema’s en de zware dub van hun begeidingsband Roots Radics brachten ze klassieker na klassieker uit. Albums als ‘The Same Song’ en ‘Strength of my Life’ zullen bij de echte reggaeliefhebber onmiddellijk irie feelings naar boven brengen.

Duo
Hoge ups en diepe downs kenmerken de carrière van de Jamaicaanse roots-reggaegroep Israel Vibration, maar één ding is zeker: meer dan veertig jaar nadat ze samen begonnen te zingen staan Cecil “Skelly” Spence en Lascelle “Wiss” Bulgin er nog steeds. Israel Vibration, een duo sinds 1997, is een band die je vooral live moet meemaken en, zoals de naam al aangeeft, voelen! Dat ze na al die jaren nog steeds overal ter wereld een gevraagde podiumact zijn, spreekt wat dat betreft boekdelen.

fb_event_button

 

https://www.youtube.com/watch?v=qWD9K8e8SfY
iv

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com