Home

Events

INNER CIRCLE

  • Date: July 25, 2016
  • Location: MELKWEG | AMSTERDAM
  • Venue: INNER CIRCLE
  •  Buy Tickets

inner-circle-01
Inner Circle komt naar de Melkweg!
Presented by An Evening With & Melkweg Amsterdam
25 MAART 2016, MELKWEG, AMSTERDAM
Samenvatting
“All we wanna do is rock with you”: de muziek van Inner Circle, de enorm populaire reggae-groep uit Jamaica, is heerlijk aanstekelijk door hun mix van reggae met rock en pop. Op maandag 25 juli 2016 komen ze voor een spetterend optreden naar de Amsterdamse Melkweg.

Hoewel de groep al in 1968 werd opgericht door de broers Ian and Roger Lewis en ze eind jaren 70 in Jamaica zelfs populairder waren dan Bob Marley, dankzij onder andere het succes met de voormalige zanger Jacob Miller (overleden in 1980), zijn zij hier vooral bekend van de nummer één hit: Sweat (a la la la la long), die in 1992 in Nederland de Nummer 1-positie haalde. De opvolger “Bad Boys” kent iedereen vast als leadermuziek van de Amerikaanse realityserie Cops.

De nog steeds hard aan de weg timmerende band werkt met zeer veel reggae-artiesten samen, waaronder recentelijk met onder andere Damian Marley en Chronixx, waarmee ze een nieuwe versie van de klassieker “Tenement Yard” hebben opgenomen. Inner Circle heeft verder de campagne “Saving The Reggae Music” gelanceerd, om de traditionele reggae-muziek te blijven promoten. In 2015 wonnen ze zelfs de prestigieuze “Most Outstanding Show Band”-award bij de International Reggae and World Music Awards (IRAWMA).

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com