Home

Events

EEK-A-MOUSE

  • Date: November 25, 2016
  • Location: CLUB ZAPPA | ANTWERPEN ,BELGIUM
  • Venue: EEK-A-MOUSE & BAND
  •  Buy Tickets

fb_event_button

De Jamaicaanse singjay (singer/deejay) Eek-A-Mouse (Ripton Joseph Hylton) is letterlijk en figuurlijk een big man in reggae. Met zijn unieke en acrobatische manier van zingen, zijn indrukwekkende postuur en zijn tijdloze hits als ‘Ganja Smuggling, ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Rude Boy Jamaican’ draait hij nog steeds mee in de top van het genre.

Eek-A-Mouse begon al met zingen toen hij nog op school zat, maar zijn doorbraak naar ’t grote publiek kwam in 1981, tijdens een optreden op Jamaica’s meest toonaangevende reggae festival ‘Reggae Sunsplash’. In de jaren ’80 bracht hij een aantal platen uit waarmee ook zijn  internationale populariteit groeide, zoals ‘Mouseketeer’ en ‘Eek-A-Nomics’.

De live shows met zijn vijfkoppige band zijn een echt showbizzspektakel vol authentieke, rauwe en rebelse  reggae, ska en dancehall.

 

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Album review“His name is Eek-A-Mouse, and he is one of the hottest performers in the field of reggae music. His uniqueneess as a performer comes from his strong, uncommon vocal style and the ability to roll his voice into an additional instrument”- Teacher and Mr. T (reggae-vibes.nl)

Concert verslag

“Ruim twee meter lang en gekleed in pak met jaren ’50 hoed, was hij op zich al een bezienswaardigheid. Tel daarbij op zijn speciale scat-stijl, afgewisseld met scherpe sociale commentaren en ironie en je hebt op zijn zachtst gezegd een interessante combinatie”-

header eekamouse

mouse new

zappa new

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com