Home

Events

COCOA TEA & irie souljah JUNE 1st @ de-OOSTERPOORT

  • Date: June 1, 2015
  • Location: DE-OOSTERPOORT | GRONINGEN
  • Venue: COCOA TEA & IRIE SOULJAH
  •  Buy Tickets
cocoa tea banner
fb_event_button

Laat u verrassen door nieuwe werelden, stijlen en culturen en bekijk het overzicht van ‘Reis om de wereld’.

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Tromspingel 27 (ma t/m za: 12.00 tot 18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

U betaalt per ticket € 3,10 servicekosten. Dit bedrag wordt in het bestelproces toegevoegd.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Calvin George Scott, beter bekend als Cocoa Tea, werd zoals veel Jamaicaanse reggaeartiesten geboren in Kingston. In eigen land brak hij halverwege de jaren 80 door en de rest van de wereld volgde in de jaren 90. Zijn eerste grote hit scoorde hij met ‘Who She Love’ (1989), in samenwerking met reggaegrootheid Shabba Ranks.

Andere nummers waarvan je Cocoa Tea kunt kennen zijn ‘Rikers Island’ en ‘Young Lover’.  In 2008 was hij een uitgesproken voorstander van de presidentskandidatuur  van Barack Obama door een nummer naar hem te vernoemen. Inmiddels heeft Cocoa Tea zijn eigen platenlabel Roaring Lion Records en bracht hij in totaal meer dan twintig albums uit.

Irie Souljah

Irie Souljah is een jonge, veelbelovende reggaeartiest die een jaar geleden vanuit Spanje naar het mekka van de reggae trok: Kingston, Jamaica. Momenteel werkt hij daar aan zijn officiële debuutalbum, samen met artiesten als Sly & Robbie, Flabba Holt en Bongo Herman. In Jamaica begint hij onderhand al een naam op te bouwen. Zo mocht hij al optreden tijdens de Dennis Brown Tribute in Kingston. En nu tourt hij met Cocoa Tea mee door Europa.

Website Cocoa Tea

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com