Home

Events

ALBOROSIE @ PAARD

  • Date: June 21, 2016
  • Location: PAARD VAN TROJE | DENHAAG
  • Venue: ALBOROSIE & SHENGEN CLAN
  •  Buy Tickets

banner alborosie

 

fb_event_button

 

De zonnige zomer komt langzaam op stoom en spontaan kregen we zin in de lekkerste reggae/dancehall van Alborosie! De op Sicilië geboren Alborosie richt op jonge leeftijd de band The Reggae National Ticket op. De band is zo populair op Jamaica, dat hij zijn biezen pakt en zich daar vestigt. Gevolg? Hij nestelt zich in de cultuur en ontwikkelt zich tot een onmisbare artiest in de Jamaicaanse reggaescene.

Freedom & Fyah!

Alborosie produceert in eerste instantie vooral veel nummers voor andere artiesten, maar begint na enkele jaren toch met een solocarrière als zanger. Hij maakt vele hits als ‘Kingston Town’ en ‘Herbalist,’ welke overigens verboden wordt in Jamaica aangezien de tekst duidelijk refereert naar het dealen in soft-drugs. Op 21 juni is het vooral verboden om niet te dansen of anderzijds te genieten van deze reggae-koning! Oh enne psst.. 20 mei komt een nieuw album uit, ‘Freedom & Fyah’!

Voorprogramma: JamJam Sound
In 2013 werd JamJam Sound opgericht in Den Haag. Hun doel? De “sweet vibes” verspreiden die reggae te bieden heeft! Met hun muzikale selectie probren ze de luisteraar altijd een goede tijd te bezorgen. The Sound bestaat uit drie leden: Junior Don, Wyrie & Litu.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com