SEND A MAIL FOR FREE TICKETS,TICKET FOR FREE,HERE


Het Urban Culture Podium presenteert: Mr Vegas Live in Concert!

De Jamaïcaanse singjay Clifford Smith, a.k.a. Mr Vegas, zal op woensdag 14 juli 2010 de temperatuur in de Maassilo met zijn 4Eva Blessed Band doen stijgen naar standje ‘hot’. Tijdens zijn enige show in Nederland kan je aan den lijve ondervinden dat deze dancehall-ster van classics als ‘Heads High’ en ‘Daggering’ zijn reputatie meer dan waarmaakt. De Riddimup DJ Crew maakt met zijn set de line-up meer dan rond.

In 1997 begon het succes voor Mr. Vegas in Jamaica met de hit ‘Nike Air’. Zijn eigen stijl van toasten, ontstaan door te toasten met een (nog niet genezen) gebroken kaak, werd zijn handelsmerk. In navolging op ‘Nike Air’ werd ‘Heads High’, de tweede single van het gelijknamige debuut ‘Heads High’, een wereldwijde banger. De reputatie van Mr Vegas was direct gevestigd: in Engeland viel hem de prestigieuze MOBO Award voor Beste Reggae Artiest ten deel.

Zijn album ‘Damn Right’, was een waardig opvolger met monsterhit ‘Hot Gal Today’ (ft. Sean Paul) en songs als ‘Girls Time’ en ‘She’s a Ho’. In 2004 scoorde Vegas iets minder met het album ‘Pull Up’, maar kwam hard terug met ‘Hot It Up’ (2007). De tracks ‘Tek Weh Yuhself’ en ‘Hot Wuk’ waren chart toppers zoals we van Mr Vegas gewend waren. Met zijn dancehall-banger ‘Daggering’ (2008) en gospel-flavoured songs ‘I Am Blessed’ en ‘Up Deh’ benadrukt Mr Vegas zijn veelzijdigheid.

Het feest zal compleet uit zijn dak gaan dankzij de mixing skills van de Riddimup DJ Crew. Daarnaast krijgen we een showcase waar DTD Dance hun sensationele moves zullen laten zien.

Woensdag 14 juli kan je in Rotterdam komen genieten van dit harde concert!

Let op, het is de enige show van Mr Vegas in Nederland. Speciaal hiervoor zijn er Early Bird-kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop, en wel tot en met 31 mei. De voorverkoop start 29 april, dus zorg ervoor dat je die tickets bemachtigt!

Wie: MR VEGAS & 4Eva Bless Band (Live in Concert)

Wanneer: Woensdag 14 juli 2010

Waar: Maassilo Zuidzijde 1, Rotterdam

Aanvang: 20.30 uur

EARLY BIRD: €19, alleen online (tot en met 31 mei)

VVK: €23,-, via deze link en bij alle FreeRecordShops

Deur: €28,-

(maximaal 2 kaarten per persoon!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.